Mihajlovićeva podnela prijavu zbog lažnog Fejsbuk profila

Izvor: Radio 021, 15.Okt.2015, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva podnela prijavu zbog lažnog Fejsbuk profila

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović podnela je MUP-u prijavu protiv NN lica koje je na društvenoj mreži Fejsbuk otvorilo njen lažni profil, saopšteno je iz Ministarstva.

Kako se navodi, lažni profil ministarke otvoren je 14. oktobra pod imenom "Zorana izbori 2016" i njime se nanosi profesionalna i lična šteta potpredsednici Vlade, a korisnici mreže Fejsbuk dovode >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se u zabludu.

Prijava protiv NN lica odmah je podneta Upravi za visokotehnološki kriminal MUP-a Srbije, a Zorana Mihajlović podneće i privatnu tužbu protiv NN lica zbog povrede časti i ugleda, piše u saopštenju.

Ministarstvo je navelo da očekuje da nepoznati počinilac vrlo brzo bude otkriven i da protiv njega bude pokrenut sudski postupak, kao i da osuđuje zloupotrebu društvenih mreža zarad sticanja političkih poena i obračuna sa neistomišljenicima.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.