Izvor: S media, 26.Jun.2012, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft kupio Jamer

Microsoft se nada da će ovom kupovinom poboljšati asortiman svojih softvera.

Prošle godine ova kompanija je kupila komunikacionu mrežu Skype i integriše je u svoje proizvode, uključujući softver Ofice.

Microsoft priprema telefon?

Šta sve Fejsbuk zna o nama

Glasine su bile tačne: Microsoft izbacio tablet

Mreža Jamer postoji četiri godine i ima pet miliona korisnika. Funkcioniše kao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Fejsbuk, a služi za komunikaciju među kompanijama. Jamer, između ostalih, koriste firme poput Forda i Deloita.

Izvršni direktor Jamnera Dejvid Saks rekao je da će prodaja firme omogućiti Microsoftu pristup tehnologijamai stručnjacima.

Izvor:Blic foto:ibnlive.in.com

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Microsoft kupio Yammer

Izvor: Capital.ba, 26.Jun.2012

NJUJORK, Microsoft je potvrdio novu kupovinu. Američki tehnološki gigant je kupio kancelarijsku društvenu mrežu Yammer za 1,2 miljarde dolara. Microsoft se nada da će ovom kupovinom poboljšati asortiman svojih softvera. ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.