Microsoft društvena mreža za studente

Izvor: ITsvet.com, 24.Maj.2012, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft društvena mreža za studente

U momentu kada su sve vesti okrenute Facebook-u i izlasku ove kompanije na berzu, Microsoft je bez mnogo pompe predstavio svoju sopstvenu društvenu mrežu za studente naziva So.cl (što se izgovara „social“). Ova društvena mreža je drugačija od Facebook i Google+ mreža i fokusirana je na pretragu. Šta studenti mogu da traže na So.cl. Ono što drugi korisnici dele i što se može istovremeno deliti i na drugim mrežama. Ideja je da se studentima da brz i lagan način da razmenjuju informacije koje su pronašli tokom pretraga. Reč svakako nije o novom niti inovativnom konceptu, ali Microsoft ima dovoljno i resursa da izreklamira ovaj pokušaj koji će ostvariti uspeh.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Microsoft lansirao novu društvenu mrežu So.cl

Izvor: Baguje.com, 25.Maj.2012, 09:21

Kao što ste možda već i videli i čuli, Microsoft je lansirao novu socijalnu mrežu So.cl (Social).. . So.cl koristi korisnički interfejs Binga, preko kojeg pretražujete određene teme i kategorije, a zatim to što pronađete možete da objavite, komentarišete itd. Dakle, nešto slično kao 'share'...

Nastavak na Baguje.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.