Metla za sve koji nam truju decu

Izvor: Politika, 04.Okt.2015, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metla za sve koji nam truju decu

Šta može da uradi roditelj kada mu četrnaestogodišnje dete saopšti da želi da izađe u noćni klub nakon proslave male mature? Sa takvim pitanjem svoje ćerke suočio se pre nekoliko meseci Zoran Jovanović, potpukovnik Vojske Srbije. Pre odluke šta da odgovori, odlučio je da se raspita kod prijatelja i na internetu kakav provod mladima nude noćni klubovi. Ono što je saznao, šokiralo ga je.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobuna roditelja: Zabraniti deci noćne klubove

Izvor: Mondo, 05.Okt.2015, 10:14

Potpukovnik Zoran Jovanović osnovao je Facebook stranicu želeći da upozori mlade i njihove roditelje na opasnost od alkohola i droge na mestima noćnog provoda, ali i na pogubnost medijskih sadržaja...Za tri meseca okupio tim stručnjaka i dobio više od 5.900 pratilaca. Šta može da uradi roditelj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.