Meksiko: Prestravljenog kupača u stopu pratio krokodil

Izvor: Svet, 16.Avg.2014, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksiko: Prestravljenog kupača u stopu pratio krokodil

Jedan turist zauvek će pamtiti svoj odmor u Meksiku.  Odmarao se u prirodnom rezervatu Sian Ka’an i jedan dan otišao na kupanje. U vodi je doživio bliski susret s ogromnim krokodilom i odmah je krenuo u bežaniju.
Brzo je plivao kako bi se što pje dočepao kopna, a krokodil ga je pratio u stopu. Tada je neko bacio nepoznati objekat prema krokodilu i omeo ga u plivanju, pa je turist dobio malu prednost i useio živ da dopliva do obale.
Sve je ovo mobilnim telefonom “ulovio” >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Manuel Karera i objavio video na Facebooku, piše NY Daily News.
“Radi se o turisti koji je otišao na plivanje, a nije znao da ispod obližnjeg mosta živi krokodil kog redovno hrane ribari”, napisao je Manuel.
Pretpostavlja se da je turista preživio ovu trku samo zato što krokodil nije bio toliko gladan.


Izvor: Jutarnji
Foto: Screenshot/YouTube

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.