Vuk Jeremić smenio Aleksića, oduzeo mu Izvršni odbor

Izvor: B92, 15.Jul.2023, 14:05

Vuk Jeremić smenio Aleksića, oduzeo mu Izvršni odbor

Predsednik Narodne stranke, Vuk Jeremić raspustio je Izvršni odbor Narodne stranke na čijem je čelu bio Miroslav Aleksić, prenose mediji.

Podsetimo, potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić najavio je da će se kandidovati za predsednika ove partije ukoliko odbori iz Srbije budu to od njega tražili.

O današnjim dešavanjima oglasila se Narodna stranka i u saopštenju objasnila da su se na takav korak odlučili kako bi se "osigurali demokratski, pošteni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i transparentni uslovi u stranačkom izbornom procesu, kao i ravnopravan tretman svih kandidata na Redovnoj skupštini Narodne stranke, zakazanoj za 23. oktobar 2023. godine".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miroslav Aleksić smenjen sa mesta predsednika Izvršnog odbora Narodne stranke

Izvor: Danas, 15.Jul.2023

Dosadašnji predsednik Izvršnog odbora Narodne stranke smenjen je sa te pozicije, navodi Narodna stranka u saopštenju.

Nastavak na Danas...

Preminula legendarna glumica

Izvor: B92, 16.Jul.2023, 13:53

Legendarna engleska pevačica i glumica Džejn Birkin preminula je u 76. godini...Tužnu vest objavili su mediji iz Francuske, gde je slavna diva godinama živela i radila...Džejn je bila ikona jednog vremena, a bila je poznata i po burnoj vezi sa legendskom francuske muzičke scene, tekstopiscem i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.