Izvor: Blic, 29.Jan.2018, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medicinari iz BiH guraju autobus u Hrvatskoj: "Ako ne možemo izlečiti, možemo pogurati" (VIDEO)

Na “Fejsbuk” stranici “Uživo sa balkanskih ulica” objavljen je video na kojem, kako se navodi, medicinski radnici iz BiH guraju pokvareni autobus u Hrvatskoj.

Sudeći po reakcijama ispod videa, u ovoj akciji učestvovali su medicinari iz Zenice, Tuzle, Banovića, koji su se najverovatnije uputili na rad u inostranstvo.

- Ako ne možemo izlečiti, možemo pogurati – navodi se u jednom od komentara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Ova akcija nije prošla nezapaženo na društvenim mrežama s obzirom da veliki broj medicinskih radnika napušta BiH u potrazi za boljim uslovima rada.

-  Ne zaustavljaj se....samo guraj što dalje....do "Švecke"! Koliko je ljudi iz Bosne otišlo busom dobro je da vozi ikako – pišu šaljivdžije svesne surove realnosti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.