Marku Cukerbergu hakovali naloge!

Izvor: Mondo, 06.Jun.2016, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marku Cukerbergu hakovali naloge!

Nalozi Marka Cukerberga na drugim društvenim mrežama bili su meta hakerskog napada.

Nalozi osnivača najveće društvene mreže na Instagram-u, Twitter-u, Linkedin-u i Pinterest-u bili su na kratko kompromitovani u nedelju, prenosi BBC.

Odgovornost je preuzela hakerska grupa "Ourmine", koja ima više od 40.000 sledbednika na Twitter-u.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Grupa se o navodnim napadima hvalila u poruci na Twitter-u, navodeći da "samo testira bezbednost" Cukerberga i pozvala ga da ih kontaktira.

Na društvenim mrežama objavljene su screenshot-ovi koji prikazuju navodne hakerske napade na Cukerbergove profile na Twitter-u i Pinterest-u, a BBC navodi da još nije moguće potvrditi da je hakovan i njegov nalog na Instagram-u, koji je u vlasništvu Facebook-a.

Cukerberg je na Instagram-u postavio oko 30 fotografija, a na Twitter-u nije napisao nijednu poruku od 2012. godine.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hakovani Twitter i Pinterest nalog direktora Facebooka, a lozinka je...

Izvor: Informacija.rs, 06.Jun.2016

Suosnivač i direktor kompanije Facebook osim na svojoj, ima naloge i na drugim društvenim mrežama. Ali izgleda da čovek, koji stoji iza najveće društvene mreže koja neprestano implementira nove mere da bi zaštitila naloge više od milijardu svojih korisnika, o bezbednosti svojih online naloga...

Nastavak na Informacija.rs...

Marku Zakerbergu hakovali Twitter, Instagram i Pinterest, a onda mu poslali PRETEĆU PORUKU

Izvor: Telegraf.rs, 06.Jun.2016

Vlasnik i glavni kreator Facebooka Mark Zakerberg i jedan od najpoznatijih svetskih programera, nakratko je "kompromitovan", jer su njegovi nalozi na Twitteru, Instagramu, Pinterestu hakovani, prenosi danas BBC...Zakerberg je možda najveći "mozak programiranja društvenih mreža", ali time nije stekao...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.