Izvor: Beta, 25.Maj.2023, 17:16

Marinika Tepić dobila pretnje smrću

 Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) i poslanica u Skupštini Srbije Marinika Tepić dobila je pretnje smrću na društvenoj mreži Fejsbuk.Kako je preneo portal N1, Tepić je pretnje dobila sa profila izvesnog Goluba Potežice u kojoj navodi da "se smiri" ili će "biti ubijena" i u kojoj piše da "poziva građane na ubistvo Marinike Tepić".Tepić je za taj portal rekla da je taj slučaj prijavila policiji.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Gradonačelnik Pančeva: Marinika Tepić neistinama „pere“ dušu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Maj.2023, 13:22

PANČEVO – Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, iznošenjem neistina u javnost, ali i za govornicom u Skupštini Srbije, već nekoliko dana obmanjuje građane Srbije i pokušava da prisvoji tuđe zasluge, zarad „jeftinih“ političkih poena, kaže gradonačelnik Pančeva Aleksandar...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.