Manntra nakon pauze promijenili postavu i nastavljaju s radom

Izvor: BalkanRock.com, 20.Mar.2016, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manntra nakon pauze promijenili postavu i nastavljaju s radom

Manntru je u ožujku ove godine odlučio napustiti originalni član i jedan od osnivača benda, Zoltan Lečei, a umjesto njega dolazi Danijel Šćuric te četvrti član Boris Kolarić. Bend također najavljuje i novi album.

U izjavi na službenoj Facebook stranici benda, Zoltan Lečei navodi da se, s obzirom na udaljenost i nedostatak vremena, ne može u potpunosti profesionalno posvetiti svim potrebnim dužnostima u bendu te da ne želi kočiti bend >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i biti nepotreban uteg u budućem radu. S obzirom na navedeno, u Manntri su zajedno odlučili pronaći nove članove među prijateljima benda. Tako umjesto Zoltana dolazi Danijel Šćuric, a bendu se priključuje i novi, četvrti član, Boris Kolarić. S novim članovima, Manntra najavljuje i novi album koji je trenutno u fazi predprodukcije, a prvi singl za koji je planiran i video spot očekuje se početkom ljeta.

“U zadnje vrijeme pauzirali smo svoje aktivnosti prema van te se više bavili unutarnjim bendovskim aktivnostima. Ukratko, pisanjem pjesama i planiranjem aktivnosti za period koji slijedi. Zoltan, nažalost, u jednom trenutku više nije mogao pratiti tempo benda zbog privatnih razloga te smo zajedno odlučili pronaći adekvatnu zamjenu. Odlučili smo i pojačati bend stalnim četvrtim članom te za sada samo mogu reći da najbolja Manntra tek dolazi. Jedva čekam da nas publika vidi uživo i da čuje novi materijal!”, izjavio je pjevač i gitarist Marko Matijević Sekul.

Manntru možete vidjeti i čuti 24. ožujka u zagrebačkoj Tvornici kulture kao goste na koncertu Siddharte te 30. travnja na otoku Murteru na “15 godina Refula” festivalu, uz TBF.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.