Mali stan iz snova

Izvor: Domino Magazin, 02.Sep.2010, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali stan iz snova

Nameštaj za 20 kvadrata

Francuski dizajner Paul Coudamy je uradio svoju verziju rešenja problema poznatog i kao – mali stanovi. Pogledajte njegovo viđenje nameštaja koji pomaže da iskoristite svaki milimetar vašeg majušnog životnog prostora. On je predstavio različite delove pokućstva koji se pomeraju i oslobađaju prostor za druge komade.

Krevet, radni sto ili garderoba po potrebi mogu da se pomere kako biste mogli da prostor koristite za ono što vam baš >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << u tom trenutku treba. On je sve ovo primenio u svom malenom stanu od 23 kvadrata u Parizu a kaže da je uspeo čak i da napravi multifunkcionalni toalet. Eto, još samo da skupite kojih 100.000 evra pa da pazarite garsonjericu u Beogradu, a onda možete da se igrate.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.