Izvor: Luftika.rs, 24.Jul.2021, 17:36

Mali Stefan je sanjao pune tribine, otac moli za aplauz umesto minuta ćutanja

Devetogodišnji dečak koji je preminuo nakon što ga je Lazar Galić kolima udario na pešačkom prelazu na Karaburmi, sahranjen je na Novom groblju. Njegov otac oglasio se na Fejsbuku sa porukom iz koje isijava bol zbog tragičnog gubitka sina. Bol koju retko ko može razumeti.
On se zahvalio ljudima koji danima protestuju u ovom delu Beograda, a priznao je da nema snage da se pridruži sugrađanima i komšijama koji se solidarišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sa bolom njegove porodice.
– Hvala braćo i sestre… Bio je fudbaler… Molim vas večeras umesto minute ćutanja, za minut aplauza… Nije doživeo da igra za to… Ljubi vas, Mihailo… I, hvala vam na svemu, ja nemam snage da dođem u tu… ulicu… – napisao je otac poginulog dečaka.

Građani već danima protestuju u ulici Marijane Gregoran na Karaburmi gde je Galić kolima pokosio devetogodišnjeg dečaka, njegovog oca i mlađeg brata. Građani su izašli na ulice jer je sud u prvom momentu pustio Galića da se brani sa slobode, a kasnije pod pritiskom javnosti određen mu je pritvor do 30 dana.
Revoltirane građane takva odluka nije zadovoljila, već zahtevaju hapšenje i krivičnu odgovornost sudije koja je oslobodila čoveka sa prilično sadržajnim dosijeom.
Žitelji Karaburme traže hapšenje sudije koji je oslobodio Stefanovog ubicu

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

PARTIZANOV POTEZ ZA SVAKI RESPEKT: Minut aplauza za malog Stefana koji je želeo da bude fudbaler!

Izvor: HotSport.rs, 24.Jul.2021

Vest koja je potresla celu Srbiju. Devetogodišnji Stefan B. prekjuče je preminuo od posledica povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći na Karaburmi. Njegov otac je nakon toga istakao da ne želi minut ćutanja za Stefana, već aplauz, jer dečak koji je trenirao fudbal, nije doživeo to. Povodom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.