Majka zavodila ćerkine maloletne prijatelje golim fotografijama na Fejsbuku (VIDEO)

Izvor: S media, 15.Feb.2013, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka zavodila ćerkine maloletne prijatelje golim fotografijama na Fejsbuku (VIDEO)

Jedna majka iz Feniksa, američke savezne države Arizone, šokirala je svoju porodicu nakon što ju je policija uhapsila zbog zavođenja maloletnika na Fejsbuku s kojima je kasnije spavala.

Dženifer Dempsi (35) se predstavljala kao 16-godišnjakinja i žrtvama slala golišave fotografije, ali to nije jedina laž u njenom životu. Ona je svojoj porodici punih pet godina govorila da ima rak, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << čega se ošišala i na ćelavo kako bi bila uverljiva.

Uhapšena je nakon što je otišla na vrata dva maloletnika s kojima je imala seks i njihovim roditeljima rekla da je trudna. Posle toga su oni zvali policiju, s obzirom na to da nisu poverovali da osoba pred njima ima onoliko godina koliko tvrdi da ima.

Kako je saopštila policija, ona je započela dve odvojene veze s dva dečaka, od kojih jedan ima 14, a drugi 16 godina, putem Fejsbuka.

"Žrtve nisu znale jedna za drugu, jedna je čak bila i prijatelj njene ćerke", rekao je narednik koji vodi ceo slučaj.

Istražitelji su otkrili veliki broj mobilnih telefona koje je dotična koristila da bi bila u kontaktu s dečacima, a sa njima je vodila ljubav, bilo u svom stanu, bilo u kolima na parkingu.

Policija sada sumnja da žrtava ima više i pozvala je roditelje da provere sve prijatelje svojih sinova na Fejsbuku.

(Dnevni avaz)

FOTO: FB

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.