Izvor: Facebook Srbija, 02.Mar.2011, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magični taster – F5



Facebook je pre izvesnog vremena postavio dodatnu funkciju koja sve fotografije otvara u istom prozoru gde se trenutno nalazite, sa crnim okvirom, što prema istraživanju užasno nervira korisnike Fejsbuka i menja stare navike.
Rešenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Facebook Srbija << za crnu fleku u ovom slučaju nije niti jedan prašak za pranje već taster F5 na vašoj tastaturi, koji je vrlo uspešan kao i čuvene deterdžent reklame. Po otvaranju fotografije u crnom okviru pritiskom na F5 pomenuti okvir nestaje i možete normano nastaviti listanje fotografija kao i ranije.

Rešenje koje takođe 'pali' je da umesto levog klika na fotografiju koristite desni klik, sa opcijom otvaranja u novom prozoru.
I opcija tri, koju smo malopre saznali od naših vrednih fanova: kada vam se fotografija prikaže sa okvirom, u adress baru, gde se nalazi url adresa fotografije samo skinite &theater i udarite enter.
Koliko vas nervira crni okvir? Neki od komentara sa FacebookSrbija fan stranice:
- grozno, ko u čituljama
- smara kao vuvuzele na SP
- ne da smara nego polomi!

Nastavak na Facebook Srbija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Facebook Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Facebook Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.