Mafijaša uhapsio Fejsbuk

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2011, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mafijaša "uhapsio" Fejsbuk

NAPULJ -

Istražitelji napuljske policije uhapsili su danas na jugu Španije jednog od vodećih članova italijanske mafije, nakon što je njegova devojka na društvenoj mreži "Fejsbuk" postavila fotografije na osnovu kojih se zaključilo gde se begunac nalazi.

Salvatore Davino (39), pripadnik klana Đulijano, jednog od najjačih klanova napuljske mafije Kamore, uhapšen je u turističkom mestu Marbela u Andaluzili, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a policija kaže da se godinama krio u Maroku, javila je italijanska agencija Ansa.

Smatra se da je Davino u Španiju stigao brodom pre nekoliko dana sa svojom saputnicom Marokankom koja je u poodmakloj trudnoći.

Ona je u okviru svog profila na "Fejsbuku" postavila nekoliko fotografija na kojima se vidi gde je par odseo, a policija je ubrzo reagovala i uhvatila begunca dok je kupovao gorivo na jednoj pumpi.

Policija je 2003. i 2007. godine izdala naloge za hapšenje Davina, koji se nalazio među 100 najtraženijih italijanskih kriminalaca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAFIJAŠ PAO ZBOG SLIKE NA FEJSBUKU

Izvor: Kurir, 24.Avg.2011

NAPULJ - Istražitelji napuljske policije uhapsili su na jugu Španije jednog od vodećih članova italijanske mafije, pošto je njegova devojka na društvenoj mreži "Fejsbuk" postavila fotografije na osnovu kojih se zaključilo gde se begunac nalazi...Salvatore Davino (39), pripadnik klana Đulijano,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.