Izvor: Beta, 13.Jul.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Uhapšen osmunjičeni za pretnju Djilasu putem Fejsbuka

Policija je uhapsila N.P. (1975) iz Velikog Gradišta zbog postojanja osnovane sumnje da je putem društvene mreže "Fejsbuk" pretio predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Djilasu.Po okončanom pretresu prostorija koje je koristio osumnjičeni, po nalogu nadležnog tužilaštva, policija je oduzela elektronske uredjaje, sa kojih su, kako se sumnja, poslate preteće poruke, "airsoft" pištolj i plastičnu pušku. Uz krivičnu prijavu biće priveden Posebnom odeljenju za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, saopštilo je danas Ministarstvo unutršnjih poslova Srbije.Ta osoba je osumnjičena za krivično delo ugrožavanja sigurnosti.N.P. su uhapsili pripadnici Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala i Policijske uprave u Požarevcu. 

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog pretnji Đilasu na Fejsbuku

Izvor: Danas, 13.Jul.2019

Policija je uhapsila N.P. (1975) iz Velikog Gradišta zbog postojanja osnovane sumnje da je preko društvene mreže "Fejsbuk" pretio predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu. Članak Uhapšen zbog pretnji Đilasu na Fejsbuku se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.