MUČNE PRIČE ZLOSTAVLJANJA SAMO SE NIŽU: Imao sam 16 godina, plakao sam dok me je svlačila, žena je psiholog

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 09:56

MUČNE PRIČE ZLOSTAVLJANJA SAMO SE NIŽU: "Imao sam 16 godina, plakao sam dok me je svlačila, žena je psiholog"

Mučna priča iz Hrvatske: 'Imao sam 16, u autu me silovala psihologinja, plakao sam dok me svlačila...'

Nakon što je srpska glumica Milena Radulović optužila za silovanje nekad uglednog i sada uhapšenog profesora i redatelja Miroslava Aleksića, u samo nekoliko sati na Fejsbuk stranici "Nisam tražila" povezale su se žene iz celog regiona te anonimno u javnosti podelile svoje stravične traume i iskustva. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Cela priča poprimila je veliki interes javnosti i razotkrila niz problema i u Hrvatskoj. Već danima stižu pisma žalosnih čitaoca koji su prolazili kroz razne oblike seksualnog uznemiravanja i ponižavanja na poslu, na fakultetu, na ulici, a koji do sada nisu završavali u javnosti budući da ih žrtve najčešće zbog straha od osude ili prezira okoline nisu prijavljivale ili im niko nije verovao. Međutim, sada kada su žrtve zrelije, starije i odgovornije, shvataju kroz koji su pakao prolazile.

Pokret #nisisama prokazao je da potencijalnih predatora, pedofila i silovatelja ima mnogo više od službene brojke kojom barataju represivni organi. 

Međutim, u sredu je na spomenutoj stranici objavljena i ispovest jednog muškarca koji je bio žrtva silovanja. Napomenimo i to da administratori i vlasnici ove Fejsbuk stranice imaju pristup kontaktima koji im šalju svoje priče te su upoznati s njihovim identitetima.

Priču anonimnog muškarca prenosimo u u celosti:

- Molim anonimno, Ona je imala 30, a ja oko 19 godina. Radio sam sezonski u jednom restoranu, a tu se našla i jedna konobarica iz Splita koja bi me svaki put kad bi ušla u kuhinju hvatala i stiskala za guzicu. Više puta sam od nje tražio da prekine budući da imam devojku i ona me nije zanimala.  Takođe, kako smo živeli u zajedničkom smeštaju više puta mi je upadala u kupatilo i govorila: "Pokaži mi ga, hoću videti svog prijatelja..." Međutim, pukao mi je film i zapretio sam joj da ću sve prijaviti poslodavcu, a oni mi je odgovorila da ako to napravim da će mi prirediti pakao u životu te me optužiti za silovanje i napastovanje.

Posted by Nisam tražila on Wednesday, January 20, 2021

- Imao sam oko 16 godina, a ono oko 38. Upoznali smo se u jednom klubu. Došla je do mene i rekla mi da sam joj zgodan. Bila je jako prijatna, plaćala mi piće celo veče pa čak i nudila neke droge koje nisam hteo konzumirati. Nakon toga me ispitivala gde živim pa sam joj rekao ulicu i broj, nakon čega smo se razišli. Sutradan otvaram vrata otvorio sam ulazna vrata i video nju kako sedi u autu i trubi mi. Bio sam skamenjen. Imao sam osećaj kao da je celi dan čekala da izađem iz stana. Kad sam je pitao šta želi, sugerisala mi je da sednem u auto da se provozamo. Ubrzo je stala na benzinskoj pumpi i kupila kondome i alkohol, te me odvela na neko polje Bogu iza nogu dodavši kako ima dekicu u portapaku i da ćemo se sad seksati.  Ja sam joj rekao da to nisam nikad radio i da mi je jako neugodno s obzirom na razliku u godinama, može mi biti mama. Kazala mi je da se ne brinem, svukla mi je pantalone i stavila moj polni organ u svoja usta govoreći mi kako je lep. Osećao sam se užasno u tom trenutku jer nisam to hteo, a niti znao što trebam raditi. Ubrzo me polegla na leđa i počela se nabijati na mene kao da je luđakinja, a mene je bolelo... Govorio sam joj da prestane, ali nije htela. Uskoro sam saznao da je psiholog u jednoj srednjoj školi, ima sina od 15 godina i srećno je udata.  Molim vas objavite ovo anonimno. Podrška svim žrtvama nasilja - napisao je mladić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nisam tražila – kako je svedočanstvo Milene Radulović pokrenulo lavinu u regionu

Izvor: RTS, 22.Jan.2021

Glumica Milena Radulović, koja je Miroslava Miku Aleksića optužila za silovanje koje je počinio dok je pohađala njegovu glumačku školu, pokrenula je lavinu svedočanstava žena iz celog regiona. One su se povezale i počele da objavljuju svoja iskustva sa seksualnim zlostavljanjem na Fejsbuk...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.