MRTAV PIJAN: Pevač se onesvestio u kući Dženifer Aniston

Izvor: Kurir, 22.Dec.2013, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRTAV PIJAN: Pevač se onesvestio u kući Dženifer Aniston

Ed se kod glumice pojavio trezan da bi na kraju večeri završio u nesvesti od alkohola, a povrh svega za to krivi prijateljicu Kortni Koks

Mladi britanski muzičar, Ed Šeran napio se i onesvestio na večeri povodom Dana zahvalnosti u kući Dženifer Aniston.

Ed se kod glumice pojavio trezan da bi na kraju večeri završio u nesvesti od alkohola, a povrh svega za to krivi prijateljicu Kortni Koks.

"Živeo sam u kući Kortni Koks na plaži i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stalno sretao poznate ljude, pa sam tako i ja završio na večeri kod Dženifer", kaže dvadesetdvogodišnji pevač – "Dženifer ima zaista veliku kuću sa stepeništem koje vodi do bazena. Pošto sam previše popio sišao sam dole da se odmorim pored bazena i onesvestio se".

Pevač dodaje da je scena bila izuzetno neprijatna budući da je i povratio kraj bazena.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Branko Đurić Đura: Što veća kriza, naš narod se bolje smeje!

Izvor: Kurir, 23.Dec.2013, 00:25

Legendani nadrealista u svom stilu iz čuvene humorističke serije odgovara kako narodi Bakana odgovararaju na teška vremena..Legendarni sarajevski glumac, režiser i humorista Branko Đurić Đura, jedan od učesnika pokreta „novi primitivizam“ i kultne serije „Top-lista nadrealista“, nedavno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.