MOŽDA JOŠ NIJE KASNO, POMOZITE NAM DA NAĐEMO KATARINU: Važno je, ovaj APEL obavezno pročitajte! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Maj.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOŽDA JOŠ NIJE KASNO, POMOZITE NAM DA NAĐEMO KATARINU: Važno je, ovaj APEL obavezno pročitajte! (FOTO)

Roditelji Katarine Kunović, devojčice iz Novog Sada, koja je u subotu nestala u Novom Sadu, za vreme treninga njenog veslačkog kluba, zamolili su građane koji imaju placeve uz obalu Dunava, da im pomognu da nađu njihovu ćerku.

Na Fejsbuku je osvanuo apel, koji su korisnici ove društvene mreže počeli dalje da dele, u nadi da će devojčica biti nađena.

"Molimo sve koji žive ili imaju vikendice i placeve >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << uz obalu Dunava kod Novog Sada, na obe strane reke, nizvodno od barži i dalekovoda koji prelazi preko Dunava, da hitno detaljno prečešljaju nepristupačne delove i šipražje i takođe pregledaju svoje placeve i kuće, ako tamo nisu bili od subote u podne.

Ako postoji i 1 odsto šanse da je Katarina uspela da dođe do obale i ako je povređena, možda je tamo negde ostala zaglavljena ili je potražila sklonište... Onda možda još nije kasno."

Katarina je 7. maja ujutru bila na treningu svog veslačkog kluba, kada je udarila u usidrenu baržu uzvodno od Mosta slobode, a nakon prevrtanja čamca nije isplivala na površinu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.