MORBIDNO I BEZ MORALA: Jeziva poruka srpske glumice - Poziva na SMRT predsednika Vučića

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 14:53

MORBIDNO I BEZ MORALA: Jeziva poruka srpske glumice - Poziva na SMRT predsednika Vučića

Skandalozan potez takozvane "elite".

Fotografiju je objavila 27. maja, odmah nakon skupa „Srbija nade“.

Glumica Narodnog pozorišta Dušanka Stojanović Glid objavila je morbidnu i sramotnu fotografiju na svom Fejsbuk profilu kako plače na grobu pored nadgrobnog spomenika na kom piše Vučić, očigledno aludirajući na smrt predsednika Srbije.

Fotografiju je objavila 27. maja, odmah nakon skupa „Srbija nade“ na kom je oko 200.000 građana Srbije pružilo podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Glumica je ovom objavom poslala jasnu poruku da želi smrt Vučiću.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Glumicu Dušanku Stojanović Glid tabloidi optužili da poziva na linč Vučića zbog slike sa snimanja filma

Izvor: Danas, 12.Jun.2023

    Još jedna glumica na meti je tabloida bliskih vlasti. Ovi mediji objavili su vest da je Dušanka Stojanović Glid fotografijom koju je postavila na svoj Fejsbuk profil - pozvala na linč Vučića. A radi se o fotografiji sa snimanja, pojašnjava glumica za N1.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.