Izvor: Blic, 20.Avg.2022, 10:06

"MOJ BRATE DOBRI..." Prvi put se oglasio Miloš kom je pomahnitali ubica s Cetinja UBIO DVA SINA, SUPRUGU I KUMA

Miloš Martinović, muškarac koji je u stravičnom masakru na Cetinju ostao bez dva sina - Marka 11 i Mašana 8, supruge Nataše i kuma Milana Mitrovića, prvi put se oglasio emotivnom porukom koju je objavio na svom Fejsbuk profilu. Neutešni Martinović podelio je i niz fotografija svojih najmilijih bez kojih je ostao u trenu, od ruke pomahnitalog komšije Vuka Borilovića (34).
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"MIKI MOJ SAMO IH PAZI KAO DO SADA!" Prvo oglašavanje Miloša kom je monstrum sa Cetinja ubio porodicu - obratio se kumu, reči kidaju dušu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2022

Martinović se u poruci obratio svom kumu Milanu Mitroviću, koji je nastradao jer je od njega čuo da se nešto desilo, pa je bez razmišljanja pojurio da pokuša da spase kumu i kumiće...Miloš Martinović, muškarac koji je u stravičnom masakru na Cetinju ostao bez dva sina - Marka 11 i Mašana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.