MILIJANA OPET U CENTRU SKANDALA – imala GRUPNJAK U ŠTALI! U akciji sa DEDOM i još jednim učesnikom Parova – DIVLJA I POHOTNA (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 16.Dec.2019, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILIJANA OPET U CENTRU SKANDALA – imala GRUPNJAK U ŠTALI! U akciji sa DEDOM i još jednim učesnikom Parova – DIVLJA I POHOTNA (FOTO)

Poznati voditelj Dejan Stanković otkrio je da je Milijana imala grupni se*s sa njim i njegovim dedom.
Da preciziramo, reč je o Milijani Bogdanović (21), učesnici rijalitija Parovi, koja se proslavila video snimkom na kojem se vidi da je imala se*s sa Milojkom Božićem (74), koji je takođe učesnik istog rijaliti programa. 
On je ovo šok otkriće izneo na svom Fejsbuk profilu i napravio pravi lom:
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Moj deda i ja smo pre par godina u štali imali trojku sa Milijanom iz Parova. Nikada neću zaboraviti koliko je bila pohotna – napisao je Dejan poznatiji pod nadimkom Kralj.


Moj deda i ja smo pre par godina u stali imali trojku sa Mlijanom iz Parova. Nikada necu zaboraviti koliko je bila pohotna.
Posted by Dejan Stankovic Kralj on Sunday, December 15, 2019

The post MILIJANA OPET U CENTRU SKANDALA – imala GRUPNJAK U ŠTALI! U akciji sa DEDOM i još jednim učesnikom Parova – DIVLJA I POHOTNA (FOTO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.