Izvor: 011vodič.com, 27.Dec.2019, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MANIJAK ULETEO U DOM UČESNICE PAROVA! Ivanija ne sluti šta se dešava – Policija INTERVENISALA!

Učesnica “Parova” Ivanija Bajić mirno sedi u rijalitiju, dok kod kuće ni ne sluti šta se dešava.Naime, njena porodica u Šipovu prošla je kroz pravu golgotu. Njen verni obožavalac, na kraju je postao njihova najgora pretnja.
– Jedan od Ivanijinih najvernijih fanova u svakom smislu je opsednut Bajićevom. Tako je sve i počelo. Upoznali su se preko Fejsbuka, jedno drugom su slali poruke. Sve je to kratko trajalo, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << dok Ivanija nije primetila da on nju želi da zavede. Onda je nastao problem. Bajićeva ga je pred ulazak u vilu “Parova” blokirala na svim društvenim mrežama – ispričao je dobro upućen izvor za portal “Alo.rs” i nastavio:
– Kako nikako nije mogao da dođe do Ivanije, on je krenuo u Šipovo kod njenih roditelja. Danima je kucao na vrata, želeo da uđe u kuću samo da bi mu njeni roditelji dali šansu da se upozna sa Bajićevom nakon izlaska. Kako Ivanijina mama nije znala šta da radi, preuzela je stvar u svoje ruke i čitav slučaj prijavila policiji. Drugačije nije moglo, jer je kako se na kraju ispostavilo, u pitanju je bio manijak – završio je priču izvor.

The post MANIJAK ULETEO U DOM UČESNICE PAROVA! Ivanija ne sluti šta se dešava – Policija INTERVENISALA! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.