MAJKA BARBARE VITEZ RASPLAKALA SRBIJU: Uputila nestaloj ćerki POTRESNU PORUKU na njen 19. rođendan

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 14:26

MAJKA BARBARE VITEZ RASPLAKALA SRBIJU: Uputila nestaloj ćerki POTRESNU PORUKU na njen 19. rođendan

Četiri godine prošle od nestanka

Barbara Vitez iz Sente, o čijoj sudbini se ništa ne zna već četiri godine, koliko je prošlo od njenog nestanka, napunila je danas 19 godina. Njena majka Melinda Vitez oglasila se potresnom porukom upućenoj ćerki.

 - Danas moja mala lepotica napunila je 19 godina. Danas joj je rođendan, ali nje nigde nema. Boriću se do kraja sveta i nikad neću da se predam. Volim te dušo moja mamina - napisala je Melinda Vitez na Fejsbuku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Barbara je nestala 25. novembra 2016. godine, a tog kobnog dana, kako se tvrdi, pala je sa senćanskog mosta u reku Tisu. Otac i majka ispričali su tada da je njihova ćerka otišla na proslavu rođendana sa drugarima i nije se vratila kući.

Organizovana je i potraga rekom za telom nesrećne devojke, a ni spasilački tim "Tisa", ali ni ronioci ni spasioci specijalne žandarmerijske jedinice nisu našli nikakav trag nestanka.  Roditeljima nestale Barbare stizale su razne dojave gde bi njihova ćerka mogla biti.

Informacije o tome da je navodno viđena osoba koja bi mogla biti Barbara Vitez stižu i iz Crne Gore, Bugarske, Albanije, tako da se istraga proširila i na te zemlje.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"MOLIM TE DOĐI KUĆI, IZNENADI NAS" Misterija Barbarinog nestanka TRAJE VEĆ 4 GODINE, da kobnog dana nije prelazila most u Senti danas bi s prijateljima slavila rođendan

Izvor: Blic, 13.Avg.2020

Da tog 16. decembra 2016. godine tinejdžerka Barbara Vitez iz Sente nije nestala bez traga, danas bi napunila 19 godina. Zvanična verzija nadležnih je da je Barba kobnog dana pala sa mosta u Senti i utopila se, ali kako njeno telo nikada nije pronađeno, roditelji sumnjaju da se iza Barbarinog nestanka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.