Lukšić  na Fejsbuku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2011, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukšić na Fejsbuku

PODGORICA -

Po uzoru na zapadne lidere, uporedo sa naimenovanjem na novu funkciju, premijer Crne Gore Igor Lukšić je otvorio svoj profil na najvećoj internet društvenoj mreži Fejsbuk.

On je, kako pišu Vesti onlajn, pozdravio svojih prvih 500 prijatelja, a njegovu stranu danas "voli" oko 850 potencijalnih glasača i kritičara.

“Najsrdačnije pozdravljam mojih prvih 500 prijatelja na Fejsbuku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kao i sve one koje ću tek steći”, napisao je Lukšić na svom profilu.

Sajber prijatelji cene što je na FB-u i što i time, kako tvrde, dokazuje koliko je normalan.

“Premijer je našao način da bude u lakšem kontaktu sa građanima… A, nije izabrao da bude 'nedodirljivi bog' kao pojedini postkomunistički lideri”, piše u jednom komentaru.

Na prvoj strani njegovog profila objavljen je poziv za pomoć poplavljenim područjima i apel za solidarnost sa ugroženim stanovništvom.

U osnovnim informacijama, predsednik Vlade među aktivnostima navodi izlet s porodicom i igranje košarke, a interesovanje su mu muzika, čitanje knjiga, tenis i košarka.

Omiljena knjiga mu je "Gospodar prstenova", a muzička grupa "Guns 'n roses".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.