Ljubomora: Pretukao devojku nunčakama a zatim joj spalio lice

Izvor: NaDlanu.com, 06.Feb.2013, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubomora: Pretukao devojku nunčakama a zatim joj spalio lice

Ešli Sarflit (20) optužio je svoju devojku Džosinu Klark (24) da ga vara sa muškarcem kojeg je upoznala preko Fejsbuka. Pod uticajem narkotika, Ešli je napao svoju devojku, mučki je pretukao nunčakama, a zatim joj bacačem plamena spalio lice.

Ešli Sarflit, pod uticajem droge, optužio je svoju devojku Džosinu Klark da ga vara, a zatim je mučki zlostavljao u kući svoje majkeNapad se dogodio u kući Ešlijeve majke, a nesrećna devojka je zadobila posekotine glave, prelome >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ruku i nosa i opekotine.U jednom trenutku, Džosina je uspela da pobegne iz kuće, ali ju je Ešli stigao i, vukući je za kosu, vratio nazad nastavljajući sa prebijanjem.Uprkos velikim bolovima, devojka je ponovo pobegla kroz prozor kupatila i zatražila pomoć od komšija.Nadležni sud je osudio Sarflita na tri i po godine u vaspitno-popravnoj instituciji.Inače, Džosina i dalje gaji osećanja prema Ešliju i nada se da će on dobiti adekvatnu pomoć.(Kurir)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Brutalno pretukao devojku i spalio joj lice

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2013

Ešli Sarflit (20) optužio je svoju devojku Džosinu Klark (24) da ga vara sa muškarcem kojeg je upoznala preko Fejsbuka. Ešli je konzumirao mefedron i potpuno izgubio kontrolu. Brutalno je pretukao devojku nunčakama...Polomio joj je ruku, nos, rasekao glavu, a potom je plamenom spalio njeno lice...Sve...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.