Ljubav iz prevoza: Fejsbuk potraga za dečkom iz busa

Izvor: 24sata, 19.Avg.2014, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav iz prevoza: Fejsbuk potraga za dečkom iz busa

Dok je iz centra išla ka Detelinari, svojom standardnom rutom „trojke“, Marija P. srela je dečka koji joj je istog momenta zapeo za oko i srce. Kako je ljubav na prvi pogled izostala, a nisu ni izašli na istoj stanici, ona je odlučila da ga nađe preko Fejsbuka i za to je zajedno sa drugaricom napravila stranicu „Tražim dečka iz busa Novi Sad“.

PROVODADŽISANJE - „Dečko je oko 23 sata ušao u ‘trojku’ u centru, ja molila sve svece da sedne pored mene, >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << ali pošto je bio poluprazan bus, naravno, da nije. Dečko je bio u crnoj majici, prosečne visine, godište 1993/94. Molim dobre ljude dobrog srca da ukoliko poznaju dečka pošalju link profila da mogu bar slike da mu gledam ako ništa drugo (smeh)“, opisala je Marija sudbonosni susret.

Za samo dva dana stranica je dobila 2.000 pratilaca te je postala hit među omladinom. Dok ovo pišemo hiljade su premašile već broj pet, lajkovi “sevaju” na sve strane, a „zid“ se pretvorio u pravi servis za provodadžisanje.

- Iako je prva ideja bila da to bude stranica za ispovesti, nije tako ispalo. Nije mi padalo na pamet da zbog „ljubavi iz autobusa“ pravim ovako nešto, ali, eto, imala sam i imam želju da upoznam tog dečka. Kad bi ga opisala, puno osoba bi odgovaralo tom izgledu, nije upečatljiv. Ljudima je teško da shvate da nekoga mogu privući samo oči ili pokret - priča Marija.

Stranica na Fejsbuku

Uskoro su i drugi Marijini vršnjaci počeli da kače svoje ljubavne jade, što iz busa, što van njega.

Stranica na Fejsbuku

- Jako se brzo sve proširilo. Uvek slušam kako je teško sakupiti toliko ljudi za bilo šta, a ja evo prvi put napravim stranicu i ona postane hit. Neki me podržavaju, neki zezaju, ali tako to valjda ide. Mislim da je akcija sasvim u redu, svakom se može desiti da u nekom trenutku nije bio u dobrom izdanju ili nije imao dovoljno hrabrosti da priđe, pa zaslužuje drugu šansu - zaključuje Marija.

Diskrecija na stranici je zagarantovana, ko ne želi administratorke ne otkrivaju imena i detalje, nego samo pomažu u potrazi. Ipak, jurenje dečka iz „trojke“ ni izbliza nije pri kraju.

“Ulovljen” mladić iz “keca”

SMISAO da je projekat (skoro) u potpunosti ispunio smisao govori i slučaj potrage druge zaljubljene Novosađanke. Ona je na svog suđenog naletela u „kecu“ i preko ove stranice uspela je ubrzo da ga pronađe.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.