Lep gest komšija: Kako izgleda Vaskršnja biblioteka? VIDEO

Izvor: B92, 03.Maj.2021, 17:12

Lep gest komšija: Kako izgleda "Vaskršnja biblioteka"? VIDEO

Stanari jedne zgrade u ulici Bulevar kralja Aleksandra odlučili su da svoje komšije za Vaskrs iznenade tako što će im dati knjige za čitanje.

"Poruka je 'Uzmi, čitaj i vrati knjigu'", rekao je stanar Zoran Mihajlović čija je ideja bila organizovanje "Vaskršnje biblioteke".

Navodi da su stanari zainteresovani za učestvovanje u ovoj akciji.

Kako biblioteka izgleda, pogledajte u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Savić i Oblak na žurci – bez maski, a puše FOTO

Izvor: B92, 03.Maj.2021

Korona žurka u Španiji...Društvenim mrežama se proširila fotografija fudbalera Atletiko Madrida kako se nalaze na žurci...U pitanju su Stefan Savić, Jan Oblak i Šime Vrsaljko...Članovi lidera na tabeli španskog prvenstva Savić i Oblak uhvaćeni su kako puše – Savić cigaretu, a Oblak nargilu...Oblak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.