Izvor: Blic, 16.Avg.2023, 19:31

Lažni iznajmljivači apartmana haraju Jadranom, nadležni OPTUŽUJU SRBE: "Ukrala je fotografije mog stana, PREVARANTI SU UGLAVNOM IZ SRBIJE"

"Crna lista iznajmljivača" je Fejsbuk grupa s područja Makarske rivijere unutar koje je osvanula informacija da su se pojavili pojavili lažni stanodavci koji nude smeštaj u Dalmaciji. A na vrhu same crne liste, navodno, nalaze se Srbi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lažni stanodavci varaju turiste u Dalmaciji: „Došli su sa petoro dece i nastao je haos“

Izvor: Luftika.rs, 16.Avg.2023

U Dalmaciji su se pojavili lažni stanodavci koji nude smeštaj u Dalmaciji, a razotkrile su ih Fejsbuk grupe.. Na stranicama Fejsbuk grupe „Crna lista iznajmljivača“ opisan je način rada lažnih stanodavaca.. Sedišta lažnih pojedinaca ili firmi koje nude smeštaj na Jadranu obično su u inostranstvu,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.