Lansirana društvena mreža za kompanije -fejsbuk na poslu

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jan.2015, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lansirana društvena mreža za kompanije -"fejsbuk na poslu"

Fejsbuk je danas zvanično lansirao svoju uslugu za pravna lica, koja omogućava organizacijama da imaju kompanijsku društvenu mrežu - "fejsbuk na poslu" (Facebook at Work).

Nova ponuda zasnovana je na varijanti "fejsbuka", koja je dostupna preko njegovog glavnog veb sajta, a koja omogućava organizacijama da stvaraju sopstvenu društvenu mrežu, objavljeno je danas na veb sajtu journaldunet.com.

Radi >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << se o rešenju kompanijske društvene mreže veoma bliskom sadašnjoj ergonomiji i funkcionalnostima fejsbukovog sajta.

To rešenje prati aplikacija "Posao" (Work), napravljena za operativne sisteme "iOS" i "Android", a sve je prilagođeno mobilnom pristupu rešenju.

Nova varijanta "fejsbuka" će, kako je navela ta kompanija, još neko vreme biti u beta (probnoj) verziji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Lansirana društvena mreža za kompanije -"Fejsbuk na poslu"

Izvor: Blic, 15.Jan.2015, 01:52

Fejsbuk je juče zvanično lansirao svoju uslugu za pravna lica, koja omogućava organizacijama da imaju kompanijsku društvenu mrežu - "Fejsbuk na poslu" (Facebook at Work)...Nova ponuda zasnovana je na varijanti "Fejsbuka", koja je dostupna preko njegovog glavnog veb sajta, a koja omogućava organizacijama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.