LUDAČKA SREĆA U NESREĆI: Vozio nekontrolisanom brzinom, pa se survao u kanal - desilo se nešto NEVEROVATNO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 23:48

LUDAČKA SREĆA U NESREĆI: Vozio nekontrolisanom brzinom, pa se survao u kanal - desilo se nešto NEVEROVATNO (VIDEO)

Protiv vozača je podignut optužni predlog zbog više prekršaja. Zadobio je lakše povrede.

Automobil se nekontrolisano kretao u obe trake nakon čega je sleteo s puta. Vozač je bio pod uticajem alkohola i lakše je povređen, potvrdili su iz policije, navodi 24sata.hr. Kako se vidi na snimku, vozač vozi suprotnom trakom, potom vozi sredinom, ide u traku koja nije njegova i vraća se u svoju iz koje potom sleće u kanal i "zabada" se u ivicu.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fejsbuk stranici Saobraćajne zgode i nezgode objavili su snimak nekontrolisane vožnje automobila i sletanja s puta u selu Kričke kod Drniša.

- Automobil se u petak, 23. jula nekontrolisano kretao u obe trake nakon čega je sleteo s puta. Vozač je bio pod uticajem alkohola i lakše je povređen - potvrdili su iz PU šibensko kninske.

Vozač je pušten odmah nakon utvrđivanja povreda i protiv njega je podignut optužni predlog zbog više prekršaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.