LSV: Čanku upućene pretnje smrću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2017, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV: Čanku upućene pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine saopštila je danas da su njenom lideru Nenadu Čanku upućene pretnje smrću na društvenoj mreži Fejsbuk.

"Fotomontaža sa njegovim likom, uz jasnu pretnju i nizom uvreda na njegov i račun njegove porodice, upućena je kao privatna poruka. O pretnjama je obaveštena policija", piše u saopštenju.

LSV te pretnje dovodi u vezu sa izjavom Čanka u kojoj je osudio pokušaj grupe "Zavetnici" da prekinu projekciju dokumentarnog filma "Kosovo... Nazdravlje! Gezuar!" u Nezavisnom društvu novinara Vojvodine.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LSV: Nenadu Čanku upućene pretnje smrću

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jun.2017

Predsedniku Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenadu Čanku upućene su pretnje smrću na društvenoj mreži Fejsbuk, saopštila je danas ta stranka...Pretnje su usledile dan nakon što se Čanak suprotstavio grupi ekstremista koji sebe zovu "Zavetnici", a koji su pokušali da prekinu projekciju...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Čanku prete smrću, slučaj prijavio policiji! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 14.Jun.2017

Liga socijaldemokrata Vojvodine saopštila je danas da su njenom lideru Nenadu Čanku upućene pretnje smrću na društvenoj mreži Fejsbuk...Haos na projekciji filma o Kosovu!.."Fotomontaža sa njegovim likom, uz jasnu pretnju i nizom uvreda na njegov i račun njegove porodice, upućena je kao privatna...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.