LJUBI GA MAJKA: Moj sin ima šta da pokaže!

Izvor: Poznati.info, 25.Avg.2013, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBI GA MAJKA: Moj sin ima šta da pokaže!

Majka Save Perovića želela je da pokaže da u skidanju nema ništa loše te je na svom Fejsbuk profilu postavila svoje provokativne fotografije

 
Nakon što je bivša devojka učesnika muzičkog takmičenja Zvezde Granda, Save Perovića, objavila fotografije njegovog polnog organa, oglasila se i pevačeva majka Suzana Perović.
Naime, ona je želela da pokaže da u skidanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << nema ništa loše te je na svom Fejsbuk profilu postavila svoje provokativne fotografije.
Videla sam šta je ta mala, ne znam kako bih je nazvala uopše, uradila. Razumem da je dete i da je povređena, ali njene postupke ne bih komentarisala“, rekla je Savina majka i dodala da je zbog toga stavila svoje fotografije na Fejsbuk.
Neka ih svi vide. Moj sin nije sam, ima podršku porodice i prijatelja. Nije sramota slikati se go, sramota je biti zao i pokvaren“, kaže Suzana i dodaje da bi sina podržala i da je pornić u pitanju.
On nema šta da krije, na majku je, a i majka mu je lepa i atraktivna žena“, zaključila je Perovićeva.
 
Izvor: Kurir
Slične, interesantne temeZvezda Granda: Devojka mi slikala penis pa me ucenjivala!
Zvezde Granda: Ispali Denis Kadrić i Savo Perović
Ceca ljuta na ćerku!
Zorica Marković: Majka me je rodila u štali i htela da me…


Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.