LIFESTAGE: Facebook pokreće novu TEEN-ONLY aplikaciju! VIDEO

Izvor: Svet plus, 23.Avg.2016, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIFESTAGE: Facebook pokreće novu TEEN-ONLY aplikaciju! VIDEO

Najpopularnija društvena mreža Facebook lansirala je novu socijalno - video aplikaciju pod nazivom "Lifestage", koja je namenjena za korisnike ispod 21. godinu.

Lifestage posebno je napravljen za srednjoškolce. Iako svako može preuzeti ovu aplikaciju, korisnici koji imaju preko 21 godinu, moćeće da vide samo svoj profil i nijedan drugi. Osnovna sveha ove nove aplikacije je da pomogne mladim ljudima da se povežu sa svojim vršnjacima. Funkcioniše isto po principu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Fejsbuka: "Lifestage omogućava ljudima da sastave i izgrade svoj profil isključivo pomoću video polja, te će moći da saznaju nešto više o svojoj školskim drugarima, a takođe i da upoznaju nove ljude", rekao je 19-godišnji menadžer Gejsbuka Majkl Saiman.

Kako biste registrovali LIfestage, korisnici će morati da sastave kratke snimke o sebi i predstave ih kao prezentaciju, koja će služiti za njihov profil. Takođe, kako ne bi dolazilo do zloupotrebe, moraće da navedu u koju srednju školu idu i tako će se povezivati sa svojim vršnjacima. Lifestage biće baziran samo na školi.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.