LANSIRAN FEJSBUK ZA SELJAKE!

Izvor: Kurir, 16.Nov.2011, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LANSIRAN FEJSBUK ZA SELJAKE!

BEOGRAD - Po uzoru na planetarno popularni Fejsbuk, u Argentini je osnovana društvena mreža za poljoprivrednike pod nazivom Sojabuk (SojaBook).

Za razliku od mreže koju je osnovao Mark Zakerberg, članovi nove društvene mreže za poljoprivrednike umesto fotografija porodice i prijatelja, razmenjuju slike svojih krava, polja soje ili novih modela traktora, preneli su internet portali.

Novu društvenu mrežu namenjenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << poljoprivrednicima SojaBook osnovao je pre mesec dana argetinski advokat Marijano Torubijano, sa ciljem da povezuje farmere i da razmenom iskustava i informacija dođu do rešenja za svakodnevne potrebe.

Sojabuk za sada ima oko 1.000 korisnika, ali je vrlo moguće da će imati mnogo više, jer ima mnogo zainteresovanih koji žele da razgovaraju o trgovini pšenicom, globalnim cenama robe, skladištenju, silosima...

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.