Izvor: RTS, 23.Sep.2020, 18:31

Krivokapić: Pobednici izbora da pokažu odgovornost

Lider koalicije "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić izjavio je, uoči konstitutivne sednice parlamenta, da očekuje od pobednika parlamentarnih izbora da pokažu odgovornost.
"Očekujem od svih koji su iznijeli ovu istorijsku pobjedu u Crnoj Gori da sjutra pokažu odgovornost, jer sam siguran da oni koji su glasali za nas nemaju razumijevanje za pojedinačne interese bilo koga od nas. I ne treba da imaju", naveo je sinoć Krivokapić na Fejsbuku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
On je naglasio da su građani Crne Gore "s mukom, u neravnopravnoj borbi, pobedili jedan retrogradan režim", prenose podgoričke Vijesti.
"Zato se nadam da ćemo sjutra svi imati svijest o tome da nam valja pred narod izaći", poručio je Krivokapić.
Politički analitičar Boris Raonić za RTS kaže da se nijedna vlada  nije tako lako formirala pogotove ne u ovakvim okolnostima kakvi su u Crnoj Gori. 
"Podsetiću da je prethodna vlada formirana nakon 42 dana, to nije neočekivano ali jest lidersko nepoverenje, sujeta da se ti problemi iznose u javnost. Očekujem bolan proces a nadam se da će sprovesti izbor Alekse Bečića za predsednika parlamnta i ja se nadam da hoće", rekao je Raonić.
Konstitutivna sednica novog saziva Skupštine Crne Gore, na kojoj bi trebalo da bude izabran predsednik i potpredsednika parlamenta, biće održana danas.
 
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.