Kristina bez kompleksa: Nazire se po neki mišić izdaleka, kroz maglu! (foto)

Izvor: Svet, 13.Maj.2015, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristina bez kompleksa: Nazire se po neki mišić izdaleka, kroz maglu! (foto)

Da li će uspeti da se vrati u ovu formu?



Kristina Kovač nedavno je na svom Fejsbuku obećala da će se se ozbiljno pozabaviti svojom kilažom, pa skoro svakodnevno izdvaja vreme da poseti teretanu.
Ovako je bilo pre izvesnog vremena, kada je Kristina krenula sa treningom



Ona je postavila danas dve fotografije sa treninga, gde je dodala da se već naziru rezultati uspešnog treniranja, ali i da je još čeka naporan rad:
“Počinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da se nazire neki oblik i i pokoji mišić izdaleka, kroz maglu… Crveni obrazi, napet izraz lica. Radi se, radi…”, napisala je ona.

A photo posted by Kristina Kovac (@kristinakovac74) on May 13, 2015 at 3:10am PDT


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kristina bez kompleksa: Nazire se po neki mišić izdaleka, kroz maglu! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 13.Maj.2015

Ona je postavila danas dve fotografije sa treninga, gde je dodala da se već naziru rezultati uspešnog treniranja, ali i da je još čeka naporan rad:..“Počinje da se nazire neki oblik i i pokoji mišić izdaleka, kroz maglu… Crveni obrazi, napet izraz lica. Radi se, radi…”, napisala je ona...A...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.