Kristina Kovač: Ja sam jedini mentor viđen na višesatnim probama tona!

Izvor: Blic, 06.Jan.2014, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristina Kovač: Ja sam jedini mentor viđen na višesatnim probama tona!

Kristina Kovač, član žirija popularnog šou programa “X Faktor”, vredno radi sa svojom grupom takmičara, a koliko je posvećena svojoj ulozi mentora napisala je i na svom zvaničnom fejsbuk profilu.

“Ne znam da li je za hvaljenje ili nije, ali ja sam jedini mentor viđen na višesatnim, višednevnim probama tona, scenskog nastupa, kostima i vokalnih aranžmana u Šimanovcima... ja svoje obavila, sad je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Doktorima, 4U i H2O da zagreju mozgove i vokalne žice, i oduvaju na prvom LAJVU!!! Ako zasluže, glasajte za njih!:-)” - istakla je raspoložena Kovač.

Da podsetimo u ovom televizijskom formatu žiri u sastavu Željko Joksimović, Kristina Kovač, Emina Jahović i Kiki Lesendrić se takođe, međusobno takmiči, budući da svako od njih ima svoju grupu takmičara kojima je mentor.

Prva emsija uživo je na programu sutra uveče na Pinku kada će prvi put neko od finalista napustiti takmičenje.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.