Kristijan uputio fanovima poruku pre odlaska na robiju (video)

Izvor: Scandal.rs, 08.Feb.2016, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan uputio fanovima poruku pre odlaska na robiju (video)

Iako je nestao sa malih ekrana, i sa interneta jer mu je odlukom Tužilaštva za visokotehnološki kriminal zabranjeno korišćenje društvenih mreža, Golubovićevi administratori redovno obaveštavaju njegove fanove o aktivnostima bivšeg farmera.

Po izlasku iz pritvora u kom je bio zbog pretnji klaberki Tamari Đurić putem Fejsbuka Golubović vreme do sprovođenja na izdržavanje osmogodišnje kazne u požarevački >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << zatvor Zabela zbog trgovine 125 grama heroina, provodi u društvu porodice i prijatelja.

“Nisu mu dozvolili da odloži robiju, ali je uložio žalbu pošto još ima problema sa nogom i svaki dan pije lekove”, piše na Golubovićevoj stranici.

I dok čeka poziv na izdržavanje kazne Kristijan je fanovima preko administratora stranice uputio poruku:

“Sad sam se promenio, al’ zapitam se nekad

mogu li da shvate sada mene posle svega,

policija u meni vidi samo kriminalca

mnogima sam idol, mnogima sam faca

reputacija je čudo uvek je uz mene

prati me u stopu gde god da krenem

nosim krst težak ‘iljade života

savetujem mlade da se drže sporta”

Tu je i video koji je naslovljen sa „I deset puta tako“ i koji pokazuje kako je Kristijan vežbao i sticao kondiciju dok mu je dozvoljavalo zdravstveno stanje.

I deset puta tako!!! (Y)

Posted by Kristijan Kiki Golubovic on Thursday, 4 February 2016

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.