Kristijan Golubović postao otac

Izvor: Mondo, 10.Feb.2015, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan Golubović postao otac

Jedan od najpoznatijih srpskih kriminalaca Kristijan Golubović, koji je osuđen na osam godina zatvora, dobio je ćerku Veru.

Foto: Facebook/ Kristijan Golubović

Vest je Golubović podelio sa prijateljima preko društvenih mreža

"Poštovani prijatelji. U 10h i 32min. rodjena je moja ćerkica Vera. Hvala svima na podršci i iskrenoj radosti", napisao je Kristijan ispod fotgrafije koju je podelio na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Facebooku.

Apelacioni sud u Beogradu je u novembru ove godine smanjio kaznu Aleksandru Kristijanu Goluboviću (45) sa 14 na osam godina zatvora, zbog šverca 100 grama heroina i nedozvoljenog držanja pištolja.

Pošto je u pritvoru proveo skoro četiri godine, preostalo mu je da odleži još toliko.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOBIO ĆERKICU: Kristijan Golubović postao otac!

Izvor: Kurir, 10.Feb.2015

Vest je Golubović podelio sa prijateljima preko društvenih mreža..Kristijan Golubović, koji je osuđen na osam godina zatvora, dobio je svoju prvu ćerku Veru..."Poštovani prijatelji. U 10h i 32min. rodjena je moja ćerkica Vera. Hvala svima na podršci i iskrenoj radosti", napisao je Kristijan...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.