Izvor: Luftika.rs, 12.Maj.2020, 08:30

Kon: Porast obolelih nakon 18. maja neće biti iznenađenje, moguće je uvođenje obaveznih mera

Epidemiolog Predrag Kon je rekao da se ne smemo opuštati tako kao da virusa nema među nema, jer je on prisutan i cirkuliše.
Kon je u objavi na svom Fejsbuk profilu upozorio da se ne treba preterano opuštati i organizovati masovne skupove u narednom periodu.
-Nikako nije vreme za masovne javne skupove… Još smo daleko od toga da virusa nema u cirkulaciji. Uz preterano opuštanje i povećanu frekvenciju kontakata prilično >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je verovatno da ćemo imati porast obolevanja posle 18. maja. Niko ne treba da se iznenadi – napisao je Kon.
Ukoliko se preporučene mere ne budu sprovodile, moguće je da se uvedu obavezne.
– Ipak još uvek može da se spreči. Samo da se sprovode mere. Ako ne može, moraće ponovo da se iz preporuka pređe u obavezno sprovođenje mera – napisao je epidemiolog na svom Fejsbuk profilu.
Izvor: 021.rs
Kon otkrio 2 nova pravila za prelazak granice, jedno se odnosi na naše, a drugo na strane državljene

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Kon: Nikako nije vreme za masovne skupove, moguća neprijatna iznenađenja

Izvor: Vostok.rs, 12.Maj.2020

Predrag Kon je u objavi na svom Fejsbuk profilu upozorio da se ne treba preterano opuštati i organizovati masovne skupove u narednom periodu.. "Nikako nije vreme za masovne javne skupove.. Još smo daleko od toga da virusa nema u cirkulaciji. Uz preterano opuštanje i povećanu frekvenciju kontakata...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.