Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jun.2020, 12:01

Kon: Ako bude potrebe, mere će biti obavezne

BEOGRAD - Epidemiolog Predrag Kon je na svom Facebook profilu povodom aktuelne epidemiološke situacije u zemlji i odnosa građana prema mjerama prevencije, napisao da će mjere i koje su trenutno na nivou preporuka, ako bude potrebno, biti opet obavezne bez vanrednog stanja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Kon: Ako bude potrebe, mere će biti obavezne; Gojković: U Vojvodini epidemiološka situacija stabilna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2020

Epidemiolog Predrag Kon je na svom Fejsbuk profilu povodom aktuelne epidemiološke situacije u zemlji i odnosa građana prema merama prevencije, napisao da će mere i koje su trenutno na nivou preporuka, , ako bude potrebno, biti opet obavezne bez vanrednog stanja...Kon je ocenio da se u Srbiji epidemija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.