Kompanija Aero-East-Europe traži nove radnike, Raspisan konkurs za 11 radnih mesta

Izvor: TangoSix.rs, 08.Nov.2018, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Aero-East-Europe traži nove radnike, Raspisan konkurs za 11 radnih mesta

Aero-East-Europe raspisao je danas konkurs za nova radna mesta u okviru kompanije, saopšteno je na njihovoj zvaničnoj fejsbuk stranici.
Kako navode, konkurs je raspisan za 11 radnih mesta:
– Avio-inženjer za poslove praćenja usaglašenosti sa vazduhoplovnim pravilima i propisima, kao i obavljanje zadataka u vezi sa sertifikacionim vazduhoplovnim propisima (1 izvršilac). Avio-inženjer za rad na izradi novih i ažuriranju postojećih crteža koristeći sledeće >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << programe: CATIA, AUTOCAD, SOLID WORKS, PRO ENGINEER, INVENTOR (1 izvršilac).
Zatim, računovođa za rad obračunske kalkulacije, ulaz-izlaz materijala, izdavanje računa, obavljanje platnog prometa, sa poznavanjem carinske regulative (1 izvršilac sa iskustvom). Magacioner, koji će biti angažovan na poslovima magacionera u svakodnevnoj saradnji sa racunovođom i proizvodnjom (1 izvršilac sa iskustvom). –
Takođe, kompanija traži i magacionera koji će biti angažovan na poslovima magacionera u svakodnevnoj saradnji sa racunovođom i proizvodnjom (1 izvršilac sa iskustvom), kao i aviomehničare (1 izvršilac sa iskustvom i 2 izvršioca sa ili bez iskustva):
– Konkurs je raspisan i za avio-limara (1 izvršilac sa iskustvom i 2 izvršioca sa ili bez iskustva), plastičara (1 izvršilac sa iskustvom i 1 izvršilac bez iskustva), tapetara (1 izvršilac sa iskustvom i 1 izvršilac bez iskustva), avio-električara (1 izvršilac sa iskustvom i 1 izvršilac sa ili bez iskustva), farbara ( 1 izvršilac sa iskustvom i 1 izvršilac bez iskustva), mašinbravara sa iskustvom za rad na mašinama: freza, glodalica, presa (1 izvršilac), kao i IT stručnjaka sa vrhunskim poznavanjem Excela. –

Prema njihovim rečima, svi zainteresovani mogu da dostave svoje molbe sa propratnim pismom, biografijom i fotografijom lično ili poštom, odnosno e-mailom na adresu kompanije, a poželjno je dostaviti i pisma preporuke bivših poslodavaca, ukoliko ih kandidat poseduje.

The post Kompanija Aero-East-Europe traži nove radnike, Raspisan konkurs za 11 radnih mesta appeared first on Tango Six.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.