Kolabirao fudbaler u Brazilu VIDEO

Izvor: B92, 28.Maj.2023, 12:16

Kolabirao fudbaler u Brazilu VIDEO

Haotična scena dogodila se u brazilskoj fudbalskoj ligi.

Igrač Koritibe Kajo Cezar kolabirao je iznenada na terenu.

Mladi napadač gostiju samo je bez svesti pao na travu, a svi su mu odmah pritrčali u pomoć.

Nemili događaj desio se u duelu Koritibe i Kujabe u osmom kolu brazilske Serije A, a mladom napadaču na terenu je ukazana pomoć nakon čega je prebačen u bolnicu gde mu je stanje stabilizovano.

Pratite nas na našoj Facebook >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sabalenka rutinski protiv Ukrajinke

Izvor: B92, 28.Maj.2023

Arina Sabalenka pobedila je Martu Kostjuk sa 2-0 u setovima...Završen je i prvi meč na ovogodišnjem Rolan Garosu i Arina Sabalenka nadigrala je Martu Kostjuk bez većih problema...Ukrajinska teniserka je rekla da nema poštovanje za Sabalenku pre početka ovog meča što je sigurno malo "začinilo"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.