Ko nema profil na Fejsu nece dobiti 10.000 dolara ako Facebook izgubi sudjenje

Izvor: medio.rs, 29.Dec.2014, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko nema profil na Fejsu nece dobiti 10.000 dolara ako Facebook izgubi sudjenje

U današnje vreme, na pragu digitalne ere, Facebook profil nemaju uglavnom pripadnici starije generacije, međutim svako od nas poznaje barem jednog mladog inadžiju koji neće da otvori profil na ovoj društvenoj mreži

Svetom je kao bomba odjeknula vest da će se Facebook ponovo naći na sudu, i da će ukoliko izgubi, korisnicima morati da plati po 10.000 dolara.

Svedoci smo velikih promena koje su >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << danas aktuelne, i koje sa napretkom tehnologije zahvataju svaki skriveni segment društvenog života. U tim promenama brišu se granice država i nacija, a izrastaju novi oblici društvenog identiteta.

Facebook nije samo društvena mreža, već čitava jedna nova država digitalne ere, a nemati profil u tom svetu je isto kao da nemate ličnu kartu. Kao što bez lične karte danas ne možete ništa, tako bez profila na Face-u ubrzo nećete moći da učestvujete u društvenom životu na pravi način.

Sve i da ne bude ništa od ovih 10.000 dolara koje Facebook treba da isplati korisnicima u slučaju da izgubi suđenje, ovo je tek početak, sigurno će biti još mnogo situacija u budućnosti u kojima će sve one inadžije zažaliti što nemaju Facebook profil.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE KASNO ZA FEJSBUK: Ako nemate profil sigurno nećete dobiti 10.000 dolara

Izvor: Kurir, 30.Dec.2014, 01:01

Svetom je kao bomba odjeknula vest da će se Facebook ponovo naći na sudu, i da će ukoliko izgubi, korisnicima morati da plati po 10.000 dolara...Svedoci smo velikih promena koje su danas aktuelne, i koje sa napretkom tehnologije zahvataju svaki skriveni segment društvenog života. U tim promenama...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.