Keva na „Fejsu“

Izvor: Dzungla.org, 26.Okt.2011, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keva na „Fejsu“

Mladić iz Amerike podelio sa svetom pitanja njegove majke o svom, tek otvorenom nalogu na Facebooku, mestu na kojem joj ništa nije jasno, ni 'lajkovi', ni šta se radi sa prijateljima...

Mama jednog Brajana iz Amerike ima Facebook nalog. I, to je otprilike sve što zna...sve nedoumice koje ima rešava njen sin. Onog momenta kada i Brajanu postane previše, prepiska, pozivi, mamine SMS poruke koje se tiču društvene mreže, završe na Internetu.
Brajan je snimio >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << kratak film sa 'mamom i Facebookom u glavnoj ulozi', a onda klip postavio na YouTube.
'Sine, ako budeš išao na moj Facebook, napiši da sam nešto čitala...vidi i koliko imam prijatelja, jer mislim da bi do sad trebalo da ih imam oko 20. Tetka Suzan ima 50, a ja bar 20 iako sam &tamo' tek nedelju dana', rekla je mama sinu. 'Ako si na svom Facebooku idi na moj, vidi koliko prijatelja imam i da li treba nekome nešto da pišem, nešto da radim tamo...'.
Sledeće pitanje 'keve sa nalogom', ticao se činjenice da 'njen Facebook ne radi' i da se tamo 'sve nešto vrti', a ni 'lajkovi' joj nisu najjasniji: 'Šta im se to sviđa?'.
( Izvor: Mondo )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.