Kako je bilo na prvom rođendanu Luftike?

Izvor: Luftika.rs, 22.Apr.2016, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je bilo na prvom rođendanu Luftike?

U prelepom ambijentu kluba Reset uz lepe i drage goste i energičnu muziku popularnog benda Inspiracija, novosadski portal Luftika je proslavio prvi rođendan.
Godišnjice ne bi ni bilo, da nije uspešnog tima portala Luftika. Kako bi naš tim blistao za prvi rođendan potrudili su su se naši prijatelji Tamara i Marina iz nakita Brosh, Jelena, Vera, Sneža i Aleksandra iz studija Angel.
Facebook Malo je reči da se opiše lepota enterijera i eksterijera novosadskog kluba Reset. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Našim gostima se najviše svideo bazen na otvorenom i pogled od milion dolara, pa su tako mnogi iskoristili priliku da naprave selfije baš na ovom čarobnom mestu kluba Reset. Evo kako su to podelili i na društvenim mrežama.
Facebook Ekipa Dnevnjaka, multitalentovani kreativac Yasserstain, blogerke Tatjana Jovanović, Ena Luna, Svetlana Prodanić, Jovana Bovan,  Marina Marry i Milena Stanković, modeli, fotografi, dizajneri, stilisti i drugi uspešni ljudi su uveličali prvi rođendan portala Luftika i mi im se ovom prilikom zahvaljujemo na tome.

Blogerke na @luftika.rs rodjendanu 😀 ! @fashionmagnolia @enaluna – a tu su bile i @fashionpumpkinblog @cipelicastiklica i @marrinamarry ali o tome u vlogu uskoro 🙌 ! #blogger #event #fun #sunset
A photo posted by @tatjana_jo on Apr 21, 2016 at 12:48pm PDT


Za veselu atmosferu se pobrino bend Inspiracija, ali i pivo Heineken, vinarija Deurić i Pevac rakija. Naši gosti su imali priliku da probaju neke od najboljih novosadskih torti, jer šta je rođendan bez torte, a mi smo imali čak pet prelepih. Prijatelji iz poslastičarnice Vremeplov, Slatki dan, Kristina i Maestro Nikola su se potrudili da naprave najlepše torte i da na svakoj bude ispisan logo portala Luftika. Za slani deo ove naše lepe priče su bili zaslužni pekara Central i restoran Roža Forum.
Facebook Mirisnu notu celom ambijentu su pružale predivne ruže u kutiji Flower Marketa, a sve je bilo u znaku našeg portala, pa je tako čak i jedna lubenica imala naš logo, ali i jastučići Indigo gifts. Umetnici, profesionalci u svom poslu pomogli su da ceo događaj bude na višem nivou i mi im se u ime tima zahvaljujemo na tome.
Facebook Fotografi i kamera su zabeležili svaki momenat ove dobre žurke, a mi vam prenosimo delić atmosfere. Budite sa nama i dalje, jer bez vas ne bi bilo ni našeg portala i hvala na ukazanom poverenju.
Šta su drugi rekli o nama  

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.