Izvor: Economy.rs, 20.Avg.2014, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da zaštitite vaše naloge sigurnim lozinkama

Internet se u današnje vreme koristi za raznorazne aktivnosti, uključujući onlajn-banking, kupovinu preko interneta, onlajn-istraživanje kao i u svrhu socijalizacije. U poslednjih nekoliko godina došlo je do ogromnog porasta broja društvenih mreža poput sajtova Facebook, Twitter, LinkedIn itd., gde korisnici mogu da dele svakakve privatne podatke, kao i muziku, fotografije i video-snimke.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Twiter

Nastavak na Economy.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kaspersky: Zaštitite onlajn-naloge sigurnim lozinkama

Izvor: Kamatica.com, 20.Avg.2014

Internet se u današnje vreme koristi za raznorazne aktivnosti, uključujući onlajn-banking, kupovinu preko interneta, onlajn-istraživanje kao i u svrhu socijalizacije. U poslednjih nekoliko godina došlo je do ogromnog porasta broja društvenih mreža poput sajtova Facebook, MySpace itd., gde korisnici...

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.