Kako da pretvorite Fejsbuk profil u fan stranicu

Izvor: Blic, 01.Apr.2011, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da pretvorite "Fejsbuk" profil u fan stranicu

Popularna društvena mreža "Fejsbuk" omogućila je svojim korisnicima da svoj privatni profil mogu da pretvore u fan stranicu, ukoliko to žele, i to samo u nekoliko poteza.

Neki poslovni korisnici, brendovi i razne kompanije su greškom otvarali privatne profile umesto fan stranica, a osim što su time kršili pravila korištenja "Fejsbuka", bile su im uskraćene mnoge mogućnosti.

Najveći problem je kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se ispuni broj od maksimalnih 5.000 prijatelja, jer tada se onemogućava prihvaćanje novih prijatelja.

Za takve korisnike, "Fejsbuk" je omogućio da svoj privatni profil pretvore u fan stranicu.

Da biste napravili fan stranicu, pravite sledeća uputstva.

Povezane vesti: "Fejsbuk" u borbi za kulturu dijaloga na vebu Fejsbuk obaveštava o raskidima Političari na Fejsbuku ne komuniciraju sa građanima Fejsbuk svađa završila krvavo Fejsbuk opasan po astmatičare

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.