Kako da pratite Facebook preko Google+ ?

Izvor: Baguje.com, 10.Jul.2011, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da pratite Facebook preko Google+ ?

Evo jedan odličan trik koji vam omogućava da pratite šta se to dešava na Facebook-u a da ne morate da otvarate ovu društvenu mrežu. Dakle, sve što je potrebno je da ste prijavljni na Google+.

Posetite stranicu http://crossrider.com/install/519-google-facebook i instalirajte dodatak Google+Facebook. Dodatak može da se instalira na Internet Explorer, Firefox i Google Chrome.
-
Odmah nakon toga, učitaće vam se Google+ i videćete >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << novo dugme F koje vam omogućuje da pratite dešavanja na vašem Facebooku. Klikom na njega, otvara vam se vaš zid, ali gde prvo morate da omogućite ovom servisu da pristupi istom kako bi mogao da vam ga prikaže van Facebooka.

Dakle, kliknite da potvrđujete i to je to. Odmah nakon potvrde, vaš Facebook zid će biti prikazad direktno na Google+.

Slični postovi:Facebook obaveštenja preko Google Readera Kako da uklonite Facebook like dugme sa svih stranica ? Kako da pratite Google Analytics sa vašeg desktopa?

Post "Kako da pratite Facebook preko Google+ ?" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 10. 07. 2011.
Kategorije: Facebook, Google+ | Tagovi: stream, zid



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.